Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Libri

3 posters

Go down

Libri Empty Libri

Post by Vizitor Mon 04 Jun 2007, 15:32

Libri, i quajtur ndryshe dhe shoku me i mire.Secili nga ne e ka nje bibloteke te vogel ne shtepi.Ku gjen pak kohe dhe deshire per te shfletuar ndonje prej tyre.Vitet e fundit eshte vene re nje renie e leximit te librave.Dhe kjo ndodh si pasoje e shume fenomeneve qe ne na duken me shume argetuese,te tilla si: interneti,kafet, xhiroja,shikimi i ndonje filmi, etj.Ne te vertet asnje nuk e zvendeson librin,nga keto qe permenda me siper, sepse bota e librit eshte e larmishme.Cdo gje qe shkruhet atje eshte pak pjese e realitetit tone, ka disa avantazhe si psh, afteson komunikimin dhe zgjeron fjalorin tone,nderkohe qe je duke lexuar librin zhtesh ne rrjeshtat e tij dhe te duket vetja si personazhi kryesor atje,dhe kur e ke perfunduar se lexuari, nxjerr dhe nje konkluzion prej tij.Libri eshte mesuesi me i mire.
cdo lloj libri qe del ne treg ka nje thelb ne rrjeshtat e tij pra pasurojeni boten tuaj dhe per kete ju vjen ne ndihme 'Libri'
Mund te shkruani dosa nga titujt e librave qe jane memorizuar ne kujtesen tuaj, gjithashtu dhe autoret me te suksesshem.
Vizitor
Guest

Back to top Go down

Libri Empty Re: Libri

Post by Naki Tue 05 Jun 2007, 16:33

Libri eshte miku i zemres.
Me kujtohet nga shkolla ajo thenja e Sami Frasherit ku thote " Lumturia me e mire eshte leximi e miku me i mire libri"
Arla,
Kam lexuar shume sa veshtire mund te jap nje numer te perafert por qe me se shumti me ka lene mbrese ka qene: Romani SIKUR TE ISHA DJAL dhe PSE
Nga ajo boterore Plaku dhe Deti
Naki
Naki

Shteti : Republika e Kosovės
Postime : 9124
Kyējet nė forum : 26215
Regjistruar mė : 2007-05-29

https://naki.albanianforum.net

Back to top Go down

Post by Sihana Fri 22 Jun 2007, 21:57

une nuk them se kam lexuar shum por kam lexuar dhe mua me pelqejne me shum aventurat nuk me pelqejne shum historirat vlersoj shum Sandra Brawn nuk po pres te dali botimi i fundit i saj.Urrej Ismail Kadaren nuk e di pse . Me ka pelqyer shum "Lulja e kujtimit" dhe "Morgu i dashurise" "Sikur te isha djal" fatkeqsisht 2 here e kam nisur asnjeher nuk kam arritur ta lecoj se nuk e kuptoj me shkrimin "Kosovar" tani po lexoj "Ajo qeshi vetem nje vere" ju qe jeni nga kosova e dini kush eshte se mua nuk me kujtohet shkrimtari per momentin. UUUUUUUfffffffffff sa shum paskam shkruajtur ja po e le me kaq SmileSmileSmileSmile
Sihana
Sihana

Shteti : Rhodos-Greece
Postime : 272
Kyējet nė forum : 19106
Regjistruar mė : 2007-06-11
Profesioni : Laborant Dentar

Back to top Go down

Post by shaban cakolli Fri 22 Jun 2007, 23:00

LIBRI

Filozofi francez ishk.17 Rene Dekart ka thene:Kur lexon libra te mire eshte sikur te bisedosh me njerez te edukuar,mandej mund ta quajm nje bisede te perzgjedhur,ne te cilen autori shpreh mendimet e veta fisnike.Por jo gjithe shkrimtaret jan per tu lexuar,sepse nuk kan te gjithe mendime fisnike.Kur lexon duhesh te dish teperzgjedhish qfare po lexon!Libri i mire te pajis me dituri,prandaj pavarsisht se ke apo nuk ke obligim te lexosh,mendoj jo vetem librin shkollor qe je i obliguar talexosh per nota,por perzgjidh qe ate qka lexon te te pajis me dituri qe te nevojiten per jeten.Qe koha e lire te jete dhurate e qmuar per ty apo rrenim,mvaret si e shfrytezon.
shaban cakolli
shaban cakolli

Shteti : Gjermani
Postime : 2762
Kyējet nė forum : 20898
Regjistruar mė : 2007-06-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top