Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zbulohet e vėrteta e vajzės qė lindi nė moshėn 9 vjeēe

2 posters

Go down

Zbulohet e vėrteta e vajzės qė lindi nė moshėn 9 vjeēe Empty Zbulohet e vėrteta e vajzės qė lindi nė moshėn 9 vjeēe

Post by Lori Fri 15 Feb 2013, 13:16

Para pak ditėsh njė lajm tronditi botėn mbarė. Thuhej se nė Meksikė njė vogėlushe vetėm 9 vjeēe kishte lindur bebe.
Atėherė u tha se ajo ishte tetė vjeē, kur mbeti shtatzėnė me njė adoleshent, qė ishte arratisur.
Por, tani zyrtarėt meksikanė konfirmojnė se vajza qė lindi beben ėshtė 12 ose 13 vjeēe, dhe jo 9, siē pretendonte mamaja e saj.
Zyrtarėt po ashtu kanė konfirmuar se njerku i saj 44- vjeēar ėshtė babai i fėmijės dhe jo i dashuri i saj adoleshent.
Ishin fqinjėt qė hodhėn fillimisht dyshime pėr moshėn e vajzės, tė quajtur Dafne.
Ka spekulime tė ndryshme pėr kėto veprime tė mamasė sė Dafnes, por njėri prej tyre thotė se ajo do ta fusė vajzėn nė rrugėn e prostitucionit. Vetė mamaja e Dafnes punon si prostitutė. /shekulli/
Lori
Lori

Shteti : Every-where
Postime : 64
Kyējet nė forum : 18947
Regjistruar mė : 2007-09-14

Back to top Go down

Zbulohet e vėrteta e vajzės qė lindi nė moshėn 9 vjeēe Empty Re: Zbulohet e vėrteta e vajzės qė lindi nė moshėn 9 vjeēe

Post by albi Fri 15 Feb 2013, 21:47

kafsha sillet me mir me kafsha tjera se ky 44, vjeqari me dhunua nje femi
albi
albi
Moderator

Shteti : mitrovice
Postime : 3375
Kyējet nė forum : 19216
Regjistruar mė : 2010-07-09

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics